1 KS CCA 10 kg
Pražská šunka prémiové kvality z přeštického černostrakatého prasete
Pražskou šunku nejvyšší jakosti vyrábíme podle původní české receptury z třicátých...
Ideální dárek, ve kterém najdete vše pro přípravu prvotřídního steaku:
Vysoký roštěnec s kostí neboli Ribeye – král všech steaků proslulý svou křehkostí, šťavnatostí,...
Žádná dobrá historka nezačíná tím, že někdo jedl salát... Na Večeři od řezníka naštěstí příliš salátu nebude! Během necelých dvou hodin si dopřejte několikachodovou...
Chutný vánoční dárek v dřevěné krabičce.
Do vánoční dárkové krabice jsme naskládali Rajskou z Lokálu, Kuře na paprice z Lokálu, Vepřovou pečeni a játrovou paštiku z...
LÁHEV 0,5 L.
Archivní destilát Žufánek stařený v dubovém sudu. Jedná se speciálním způsobem připravený ovocný destilát z hrušek odrůdy Williams, který ...
LÁHEV 0,5 L.
NAVRÁTILOVA SLIVOVICA pochází ze Zlína z rodinné pálenice, která je v provozu od roku 1922. Již pátá generace synů a jejich rodiny pálí švestky v původní...
BALENÍ 130 g .
Kampotský pepř je pěstován v provincii Kampot nacházející se na samém jihu východoasijské Kambodži. Jedná se o oblast, která díky svému přímořskému klimatu a...
BALENÍ 0,9 kg
Dodavateli medu jsou včelaři Jaroslava a Zdeněk Bockovi. Jejich rodinné včelařství má více než 30letou tradici a nachází se v západních Čechách na severním...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto pečeni s rajskou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto svíčkovou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
BALENÍ 550 g.
Zapečená směs ovesných vloček, ořechů, rozinek, brusinek, kokosu, slunečnicového semínka a medu. Ideální na snídani s jogurtem nebo čerstvým ovocem.
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto veverku na červeném víně vznikla v restauraci Kuchyň.
Příprava: Přidejte 100ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni....
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tyto dušené ledvinky vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 100ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
BALENÍ 100ml .
Garum je zázrak! Neskutečně zintenzivní a prohloubí chuť, ale přitom si pro sebe neukradne hlavní roli, jen dokonale podtrhne ostatní suroviny. A přidat ho...
LAHEV 500 ml .
Je možné jej použít do teploty 120°C, proto je vhodný pro studenou i teplou kuchyni. Je ideální na dušení, marinování, pečení, ale i do pomazánek. Skvělý do...
Výkyvná škrabka se přizpůsobí pohybem povrchu potraviny a škrábání tak bude rychlejší a efektivnější. Zároveň se dá díky praktické rukojeti zavěsit. S uskladněním už nebudete...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku, napište nám to do poznámky v objednávce. Celá šiška váží kolem 2,5kg.
Vyrábíme ho z hovězího masa a...