BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS)
Jemně nasolené stařené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 8 dní
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího
Svíčková...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vysoká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Vysoká roštěná neboli vysoký...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10%
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %
Nízká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS)
Čerstvá hovězí klobása prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Naše čerstvá salsiccia je varianta z hovězího masa (krk, žebro,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa...
BALENÍ 1 kg DODÁVÁME VCELKU
Bok bez kosti a kůže (Pork Belly, Single Ribbed, Skinless) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Vepřový...
BALENÍ 130 g
Kampotský pepř je pěstován v provincii Kampot nacházející se na samém jihu východoasijské Kambodži. Jedná se o oblast, která díky svému přímořskému klimatu...
BALENÍ 1 kg DODÁVÁME VCELKU
Bok s kostí / Pork Belly z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Vepřový bok s kostí má všestranné...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
PORCUJEME PO 200 g .
Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku pochází z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Zraje ve vakuu 33 dní. Jedná se o plochý sval, husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování steaků.
...
BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 g )
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS)
Čerstvá vepřová klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Naše čerstvá salsiccia z přeštíka je varianta z vepřového masa...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Steakové podplečí / Under Blade z jalovic a volů z českých chovů. Podplečí (ve starém řeznickém...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto perigordskou omáčku vznikla v restauraci Čestr.
Omáčka je nezbytným doplňkem k masu, který dodává pokrmům plnou chuť a vůni. V Naše...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10%
Vyzrálé ve vakuu minimálně 23 dní.
Hovězí oponka je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Oponka...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Krční filet je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálý ve vakuu minimálně 25 dní.
Krční filet (chuck...
Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto pepřovou omáčku vznikla v restauraci U Kalendů.
Počet porcí/ks: 4
Pepřová omáčka od Naše maso je skvělým doplňkem k hovězímu masu,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Hovězí holubička je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Holubička (tri-tip, maminha) nebo také...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Loupanou plec (top blade) této položky tvoří nižší 2/3 loupané plece, která je méně kolagenní a...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Hovězí pupek bryndáček je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Pupek zrcátko / Flank z býků z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Zrcátko (flank) je nízký oválný plochý sval ze...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Hovězí veverka je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé ve vakuu minimálně 22 dní.
Veverka...
BALENÍ 500 g (CCA 12 KS)
Grilovací klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Grilovací klobásu vyrábíme u nás v Amase podle našeho receptu s...
Hmotnost 550g
Receptura na tuto hořčici vznikla v restauraci Lokál.
Hořčice je tradiční doplněk k masu, který v Naše maso najdete vždy čerstvý a chutný. Skvěle podtrhne...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Typické české...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Kotleta s kostí steak (Pork Loin chop) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Kotleta z přeštíka se dá připravit...