V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Vytvarovaná porce na hamburger z jehněčího masa , kterou můžete hodit na gril.
Maso pochází z plemene Dorper a my jsme ho nechali...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Vytvarovaná porce na hamburger z telecího masa, kterou můžete rovnou hodit na gril. Vychutnejte si jemné telecí maso...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Jemně nasolené stařené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 8 dní.
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího
Svíčková...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vysoká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Vysoká roštěná neboli vysoký...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10%
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Nízká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Čerstvá hovězí klobása prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Naše čerstvá salsiccia je varianta z hovězího masa (krk,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Možná jste na pultu v řeznictví viděli žebro na vaření, ale stařené žebro na steak jste ještě neochutnali?
Stařené žebro je...
BALENÍ 130 g .
Kampotský pepř je pěstován v provincii Kampot nacházející se na samém jihu východoasijské Kambodži. Jedná se o oblast, která díky svému přímořskému klimatu a...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
PORCUJEME PO 200 g .
Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku pochází z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Zraje ve vakuu 33 dní. Jedná se o plochý sval, husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování steaků.
...
BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 g ).
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Čerstvá vepřová klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Naše čerstvá salsiccia z přeštíka je varianta z...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Steakové podplečí / Under Blade z jalovic a volů z českých chovů. Podplečí (ve starém...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto perigordskou omáčku vznikla v restauraci Čestr.
Omáčka je nezbytným doplňkem k masu, který dodává pokrmům plnou chuť a vůni. V Naše...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10%
Vyzrálé ve vakuu minimálně 23 dní.
Hovězí oponka je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Oponka...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Krční filet je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálý ve vakuu minimálně 25 dní.
Krční filet (chuck...
Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto pepřovou omáčku vznikla v restauraci U Kalendů.
Počet porcí/ks: 4
Pepřová omáčka od Naše maso je skvělým doplňkem k hovězímu masu,...
PORCUJEME PO 200 g . S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí holubička je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Holubička (tri-tip, maminha) nebo také...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Loupanou plec (top blade) této položky tvoří nižší 2/3 loupané plece, která je méně...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Hovězí pupek bryndáček je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Hledáte šťavnatý steak pro holky i pro kluky? Pak zrcátko je právě pro vás!
Je to oválný...
BALENÍ 500 g (CCA 12 KS).
Grilovací klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Grilovací klobásu vyrábíme u nás v Amase podle našeho...