BALENÍ 500 g (CCA 12 KS).
Grilovací klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Grilovací klobásu vyrábíme u nás v Amase podle našeho...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Typické české...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.
Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první – vypečené sádlo bude krásně křupat!
Pokud...
Hmotnost 550g
Receptura na tuto hořčici vznikla v restauraci Lokál.
Hořčice je tradiční doplněk k masu, který v Naše maso najdete vždy čerstvý a chutný. Skvěle podtrhne...