MASO , Strana 2

72 položek celkem
nasemaso eshop brezen 2019 fr (2 of 16)
600 Kč

PORCUJEME PO 400 g S ODCHYLKOU 10 %. Jeden z nejhodnotnějších svalů, ideální na steak. Maso je prorostlé, šťavnaté a plné chuti.  Suché zrání neboli staření...

nízké žebro
320 Kč

BALENÍ 1 kg . Říká se mu též holé, jelikož je málo masité. Používá se na zesílení vývaru nebo vykostěné na vaření. Nejlepší je zarolované a uvařené. Podává se například s...

oponka
Oponka
Skladem (11 ks)
150 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Oponka je jeden z nejdelších, nejužších a nejtenčích kusů masa na steak. Těšte se na kombinaci šťavnatosti a výrazné železité...

eshop nasemaso duben fr (13 of 25)
Panenka
Momentálně nedostupné
195 Kč

CELÁ PANENKA MÁ PŘIBLIŽNĚ 300G. Hodí se na grilování. Nejlepší je grilovaná vcelku, zůstane pak šťavnatá. Maso je křehké a jemné.  

pečeně
Pečeně bez kosti
Skladem (6 ks)
133 Kč

PORCUJEME  PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.  Hodí se na grilování. Ideální je pozvolna grilovaná dokřupava. Maso je jemné, má vyšší tukové krytí, které při grilování...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (4 of 16)
Plec stařená na steak
Momentálně nedostupné
290 Kč

BALENÍ CCA 200 g S ODCHYLKOU 10 %.   Stařením plece na sucho minimálně 45 dní jsme získali lahodné maso na přípravu steaků.  

plec
Plec z Přeštíka
Skladem (6 ks)
420 Kč

BALENÍ 1 kg . Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte...

podplečí
Podplečí na steak
Skladem (12 ks)
164 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.  Maso zraje ve vakuu 32 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu...

škvarky
Přeštické škvarky
Momentálně nedostupné
64 Kč

BALENÍ 200 g .  Přeštické škvarky si v Našem mase děláme několikrát do týdne.

pupek bryndáček
164 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hodí se na grilování. Lehce prorostlý sval z pupku mramorovaný tukem. Nejlepší je grilovaný vcelku. Maso je velmi šťavnaté.

pupek zrcátko
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Název jsme si vymysleli sami. Lesklý oválný sval totiž připomíná zrcátko. Je libovější a jako typický steak z...

hovězí
240 Kč

BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS). Jemně nasolené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...

vepřová
225 Kč

BALENÍ 0,5 g (CCA 6 KS).   Jemně nasolené vepřové maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé...

svíčková
Svíčková
Skladem (18 ks)
330 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Jak říká František Kšána: „Svíčková je steak pro princezny!“ Má jemné vlákno, křehkou strukturu a nepříliš výrazné...

sádlo
48 Kč

BALENÍ 200 g .  Používá se na přípravu základů pod hovězí maso. Také do něho můžete v zimě zamíchat semínka a udělat hostinu pro ptactvo.    

nasemaso eshop brezen 2019 fr (1 of 16)
1 260 Kč

PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou....

nasemaso eshop brezen 2019 fr (12 of 16)
158 Kč

PORCUJEME  PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Hovězí Čestr zrající ve vakuu minimálně 32 dní. Hodí se na grilování. Je to nejhřehčí část velkého ořechu. Maso je libové a...

kýta velký ořech
430 Kč

BALENÍ 1 kg .  Nejšťavnatější kus hovězí kýty s velmi jemnými vlákny. Dá se rožnit nebo péct do růžova. Ideální pro přípravu závitků.    

eshop nasemaso duben fr (10 of 25)
Vepřová krkovice
Skladem (6 ks)
500 Kč

BALENÍ 1 kg . Týden odleželá krkovička z přeštíka, šťavnatá a křehká. Je prorostlá, a tak zaručuje úspěch i grilařům začátečníkům. Krájejte na...

eshop nasemaso duben fr (11 of 25)
550 Kč

BALENÍ 1 kg .  Stejně jako hovězí se rozděluje na více šálů. Maso z kýty je libové s lehkým tukovým krytím. Velmi dobré maso na pečení. Výborné na přípravu libových,...

VEPŘOVÁ LÍČKA NA PAPRICE
450 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Líčka pečeme přes noc s pečenou paprikou, na kořenové zelenině a bílém víně. Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s 80°C...

plec na steak
240 Kč

BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 g ). Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže...

koleno přední
Vepřové koleno přední
Momentálně nedostupné
96 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.      Přední koleno je míň masité než zadní. Nejčastěji se...

koleno zadní
Vepřové koleno zadní
Momentálně nedostupné
192 Kč

BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.  Zadní koleno je víc masité než přední. Nejčastěji se peče nebo vaří, dá se...

vepřov bok bez kosti
320 Kč

BALENÍ 1 kg . DODÁVÁME VCELKU.  Vhodný na pečení, skvělý na grilování. Nakrájený na plátky,  pozvolna do křupava ugrilovaný chutná výborně.   ...

bůček 1
280 Kč

BALENÍ 1 kg .  Vhodný na pečení v celku nebo krájený na kostky s česnekem.     

veverka
Veverka
Skladem (10 ks)
158 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 32 dní. Vnitřní sval určený na steak. Má silnou chuť a aroma.  

výpečky
450 Kč

BALENÍ 500 g . VE VAKUU. Vepřová plec z přeštíka se solí, česnekem, kořením a zeleninou pečená přes noc . Balíček obsahuje maso a omáčku. Vložte sáček do hrnce s 80°C...

vysoká roštěná bez kosti
360 Kč

PORCUJEME  PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 32 dní. Hodí se na grilování. Maso je vhodné na steaky, je hustě mramorované tukem. Ugrilujete z něj ten...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (3 of 16)
1 110 Kč

PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%   Král steaků. Uprostřed má charakteristické masové „ oko “ , díky kterému se mu v angličtině říká rib eye steak....

nasemaso eshop brezen 2019 fr (9 of 16)
Wagyu krčí filet na steak
Momentálně nedostupné
480 Kč

PORCUJEME  PO 200 g .  Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (6 of 16)
Wagyu krk na steak
Momentálně nedostupné
380 Kč

PORCUJEME  PO 200 g .   Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku.   50 dnů stařené Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice....

nasemaso eshop brezen 2019 fr (5 of 16)
Wagyu nízká roštěná s kostí
Momentálně nedostupné
1 920 Kč

PORCUJEME PO 400 g AŽ 600 g . Nízká roštěná je z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším tukovým mramorováním ze...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (7 of 16)
Wagyu plec loupaná na steak
Momentálně nedostupné
480 Kč

PORCUJEME  PO 200 g .    Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku.   50 dnů stařené Wagyu z farmy Krontorádových ze...

nasemaso eshop brezen 2019 fr (8 of 16)
Wagyu vysoká roštěná s kostí
Momentálně nedostupné
2 040 Kč

PORCUJEME  PO 400 g AŽ 600 g .  Vysoká roštěná je z 50 dnů stařeného Wagyu z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje nejbohatším tukovým...

žebro na steaky
164 Kč

PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %. Zraje ve vakuu 33 dní. Jedná se o plochý sval, husté mramorování mu dodává bezvadnou chuť. Hodí se na grilování steaků.  ...