BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová kýta s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazená,...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová pečeně s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazená,...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a okořeněný hovězí krk s bylinkami je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazený,...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence nakrájený s...
BALENÍ 200 g
Už namíchaný lahodný tatarák z hovězího zadního, ochucený hořčicí, okurkou a najemno nakrájenou cibulí.
Podáváme se dvěma krajíci chleba a stroužkem...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Nízká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vyzrálé 32 dní.
Nízká roštěná neboli...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hodí se na grilování. Ideální je pozvolna grilovaná dokřupava. Maso je jemné, má vyšší tukové krytí, které při grilování maso...
BALENÍ 250g. DODÁVÁME KRÁJENÉ .
Upečený roastbeef z velkého ořechu pro vás tence nakrájíme. Dejte si ho bramborem a zeleninou na skvělý oběd, nebo ho použijte do...
BALENÍ 1 kg .
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte maso,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Maso zraje ve vakuu 32 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu je...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto pečeni s rajskou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Stařená vysoká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vysoká roštěná neboli vysoký roštěnec...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto svíčkovou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou.
...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li vcelku celý jazyk (váží kolem 1200g), napište nám to do poznámky v objednávce.
V kořeněném láku naložený hovězí jazyk pozvolna...
BALENÍ 1 kg .
Týden odleželá krkovička z přeštíka, šťavnatá a křehká.
Je prorostlá, a tak zaručuje úspěch i grilařům začátečníkům.
Krájejte na silnější plátky. A žádné...
BALENÍ 1 kg .
Stejně jako hovězí se rozděluje na více šálů. Maso z kýty je libové s lehkým tukovým krytím. Velmi dobré maso na pečení. Výborné na přípravu libových,...
BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 g ).
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Čerstvá vepřová klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Naše čerstvá salsiccia z přeštíka je varianta z...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Přední koleno je míň masité než zadní. Nejčastěji se peče nebo...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Zadní koleno je víc masité než přední. Nejčastěji se peče nebo vaří, dá se z něj...