PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část.
Po svíčkové je to sval s nejjemnější chutí.
Připravte z něj...
BALENÍ 1 kg .
Morkovou kost můžete přidat k masu do vývaru, nebo ji položte řezem dolů do pekáčku a asi 15 minut pečte. Takto upravený morek je nejlepší na topinku s česnekem.
Kdyby existovalo mistrovství v dělání řízků, s naším setem ho zaručeně vyhrajete! Těšit se můžete na pořádnou várku vepřové kýty, vepřového sádla, strouhanky, vajec a...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová kýta s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazená,...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová pečeně s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazená,...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a okořeněný hovězí krk s bylinkami je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazený,...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence nakrájený s...
BALENÍ 200 g
Už namíchaný lahodný tatarák z hovězího zadního, ochucený hořčicí, okurkou a najemno nakrájenou cibulí.
Podáváme se dvěma krajíci chleba a stroužkem...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Nízká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vyzrálé 32 dní.
Nízká roštěná neboli...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hodí se na grilování. Ideální je pozvolna grilovaná dokřupava. Maso je jemné, má vyšší tukové krytí, které při grilování maso...
BALENÍ 250g. DODÁVÁME KRÁJENÉ .
Upečený roastbeef z velkého ořechu pro vás tence nakrájíme. Dejte si ho bramborem a zeleninou na skvělý oběd, nebo ho použijte do...
BALENÍ 1 kg .
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte maso,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Maso zraje ve vakuu 32 dní. Jedná se o plochý sval, je uchycen mezi plecí a páteří, není moc namáhán a hned po krčním filetu je...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hledáte šťavnatý steak pro holky i pro kluky? Pak zrcátko je právě pro vás!
Je to oválný lesklý a nízký sval. Jako typický steak z...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto pečeni s rajskou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Jemně nasolené jehněčí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Klasická steaková partie a sestra Ribeye - stařená nízká roštěná!
Najdete ji v oblasti beder. Je to jemně mramorovaný sval, a přitom...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto svíčkovou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou.
...
BALENÍ 0,5kg
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a pro dietní vaření. Pečeně je ideální na šťavnatý jemný...
PORCUJEME PO 0,5kg S ODCHYLKOU 10 %.
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a dietní vaření. Telecí...
BALENÍ 0,5kg
Maso pochází z telat krmených pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a pro dietní vaření. Ideální na pomalé pečení nebo...
BALENÍ 0,3kg
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a pro dietní vaření. Z kotlety uděláte skvělý steak, nebo z...
BALENÍ 1 kg
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a pro dietní vaření. Z kýty uděláte ten pravý Vídeňský...
BALENÍ 0,5 kg
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a dietní vaření. Telecí plec je skvělá na pomalé...