Sušené ploché žebro z čestru
Související produkty
Detailní popis produktu
Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +8 do +15 °C.
Fermentovaný trvanlivý masný výrobek
Složení: hovězí žebro bez kosti, dusitanová nakládací sůl, třtinový cukr, černý pepř, jalovec, tymián, česnek, bobkový list, ĆERVENÉ VÍNO.
Na 100g výrobku bylo použito 130g masa. Výrobek bez lepku.
Výživové údaje na 100 g
Energie 1980 kJ / 473 kcal
Tuky 62 g
z toho nasycené mastné kyseliny 19 g
Sacharidy 1 g
z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 4,3 g
Český strakatý skot
U nás v Amase pracujeme s hovězím masemz plemene české strakaté a jeho kříženců s jinými plemeny. Jde o původní české plemeno, které tvoří asi polovinu veškeré populace skotu u nás. Strakatá plemena jsou rozšířena po celém světě, v okolí švýcarského Bernu se chovala už od středověku. Čestr je vysoce užitkové univerzální plemeno chované na mléko a maso. Farmáři nám vychovávají jalovice a voli tak, aby byly dostatečné zmasilé a vytvořila se jim tuk pod kůží a hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.