Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto pepřovou omáčku vznikla v restauraci U Kalendů.
Počet porcí/ks: 4
Pepřová omáčka od Naše maso je skvělým doplňkem k hovězímu masu,...
BALENÍ 0,075 KG.
Naše jehněčí je plemene Romney Marsh z rodinné ekofarmy Rudimov z Valašska . Ideální udělat jako steak, doplněný pečenou zeleninou, nebo čerstvým salátem.
PORCUJEME PŘIBLIŽNĚ PO 200 g
Vysoká roštěná bez kosti na steaky prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je...
BALENÍ 0,5 KG.
Naše jehněčí je plemene Romney Marsh z rodinné ekofarmy Rudimov z Valašska . Doporučujeme péct vcelku na kosti, ovoněné bylinkami a česnekem....
Receptura na toto kuře na paprice vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Ohřejte v kastrůlku na mírném ohni a servírujte s uvařenými těstovinami nebo rýží....
BALENÍ 0,5 kg
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a dietní vaření. Telecí plec je skvělá na pomalé...
BALENÍ CCA 1,5 kg .
Vyvázaná a okořeněná hovězí plec s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Možná jste na pultu v řeznictví viděli žebro na vaření, ale stařené žebro na steak jste ještě neochutnali?
Stařené žebro je...
PORCUJEME PO 0,5kg S ODCHYLKOU 10 %.
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a dietní vaření. Telecí...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Stařená vysoká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vysoká roštěná neboli vysoký roštěnec (ribeye...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS ).
Jemně nasolené telecí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí z českého hovězího, suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i šťavnatou nízkou...
BALENÍ 0,5kg
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a pro dietní vaření. Pečeně je ideální na šťavnatý jemný...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10%
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa...
BALENÍ 1 kg
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a dietní vaření. Telecí krk je skvělý na pomalé pečení...
Ideální dárek, ve kterém najdete vše pro přípravu prvotřídního steaku:
Vysoký roštěnec s kostí neboli Ribeye – král všech steaků proslulý svou křehkostí, šťavnatostí,...
BALENÍ 1 kg
Vepřová játra prémiové kvality z přeštického černostrakatého prasete. Játra jsou největším vnitřním orgánem a centrálním orgánem látkové výměny. Tato...
Vyšvihněte se nedělním obědem jako od babičky, u kterého nemusíte stát celé dopoledne. Pošleme vám cenově zvýhodněnou krabici s balíčkem na polévku, játrovou zavářkou, 5...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Jemně nasolené stařené hovězí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o...
Kdyby existovalo mistrovství v dělání řízků, s naším setem ho zaručeně vyhrajete! Těšit se můžete na pořádnou várku vepřové kýty, vepřového sádla, strouhanky, vajec a...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Vytvarovaná porce na hamburger z jehněčího masa , kterou můžete hodit na gril.
Maso pochází z plemene Dorper a my jsme ho nechali...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na toto jídlo vznikla v restauraci Lokál
Příprava: přidejte minimálně 150 ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni....
BALENÍ 0,5kg
Maso pochází z telat krmených pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a pro dietní vaření. Ideální na pomalé pečení nebo...
BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Sušený plochý bok vyzrává z vepřového masa, které se na tři týdny proloží mořskou solí a směsí koření , jako je černý pepř, tymián,...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Vytvarovaná porce na hamburger z telecího masa, kterou můžete rovnou hodit na gril. Vychutnejte si jemné telecí maso...
Hmotnost: 500ml
počet porcí: 3
Receptura na toto jídlo vznikla v restauraci Lokál
Příprava: přidejte 500 ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na toto jídlo vznikla v restauraci Lokál
Příprava: přidejte minimálně 100 ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni....
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...