Sušená kulatá plec z čestru
Související produkty
Detailní popis produktu
Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +8 do +15 °C.
Fermentovaný trvanlivý masný výrobek
Složení: hovězí kulatá pleci, dusitanová nakládací sůl, třtinový cukr, černý pepř, jalovec, rozmarýn, skořice, bobkový list, tymián, ČERVENÉ VÍNO.
Na 100g výrobku bylo použito 140g masa.
Výrobek bez lepku.
Složení: hovězí kulatá pleci, dusitanová nakládací sůl, třtinový cukr, černý pepř, jalovec, rozmarýn, skořice, bobkový list, tymián, ČERVENÉ VÍNO.
Na 100g výrobku bylo použito 140g masa.
Výrobek bez lepku.
Výživové údaje na 100 g
Energie 689 kJ / 163 kcal
Tuky 2,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g
Sacharidy 0.5 g
z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 33,7 g
Sůl 3,8 g
Energie 689 kJ / 163 kcal
Tuky 2,9 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,4 g
Sacharidy 0.5 g
z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 33,7 g
Sůl 3,8 g
Český strakatý skot
U nás v Amase pracujeme s hovězím masem z plemene české strakaté a jeho kříženců s jinými plemeny. Jde o původní české plemeno, které tvoří asi polovinu veškeré populace skotu u nás. Strakatá plemena jsou rozšířena po celém světě, v okolí švýcarského Bernu se chovala už od středověku. Čestr je vysoce užitkové univerzální plemeno chované na mléko a maso. Farmáři nám vychovávají jalovice a voli tak, aby byly dostatečné zmasilé a vytvořila se jim tuk pod kůží a hlavně v mase. Maso z takto vykrmeného skotu je ideální na zrání a zejména staření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář