PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.
Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první – vypečené sádlo bude krásně křupat!
Pokud...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Čerstvá vepřová klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Naše čerstvá salsiccia z přeštíka je varianta z...
BALENÍ 1 kg .
Týden odleželá krkovička z přeštíka, šťavnatá a křehká.
Je prorostlá, a tak zaručuje úspěch i grilařům začátečníkům.
Krájejte na silnější plátky. A žádné...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ). Chcete li ji vcelku, napište nám to do poznámky v objednávce.
Uzená krkovice prémiové kvality z přeštických černostrakatých prasat...
BALENÍ 1 kg .
Stejně jako hovězí se rozděluje na více šálů. Maso z kýty je libové s lehkým tukovým krytím. Velmi dobré maso na pečení. Výborné na přípravu libových,...
BALENÍ 1 kg .
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte maso,...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ).
Uzená pečeně prémiové kvality z přeštických černostrakatých prasat
Uzená pečeně, stejně jako jiná uzená masa, patří k tradičním...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená pečeně prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Sušenou pečeni (lonza) vyrábíme u nás v Amase podle receptury...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1.2KG. MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Zadní koleno je víc masité než přední. Nejčastěji se peče nebo vaří, dá se z něj...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová pečeně s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazená,...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 1,2 KG.
Šunkové koleno prémiové kvality odříznuté z Pražské šunky z přeštického černostrakatého prasete
Uzené koleno, stejně jako jiná uzená...
BALENÍ 1 KOLENO O HMOTNOSTI ASI 0,8 kg . MŮŽEME VÁM HO ROZPŮLIT, NEBO NAKRÁJET NA PLÁTKY.
Přední koleno je míň masité než zadní. Nejčastěji se peče nebo...
BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ.
Vepřový bok se nakládá do mořské soli a směsi koření s převahou česneku a tymiánu. Nasolení trvá tři týdny, sušení pak tři až osm...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a okořeněný vepřový bok je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazený,...
Připravit, rozpálit, grilujeme! Užijte si s rodinou nebo kamarády pořádnou masovou baštu. V balení najdete to nejlepší z čestru i přeštíka v olivovém oleji s bylinkami a naši...
BALENÍ 100 G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená a zauzená plec prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Sušenou a zauzenou plec (spalla, speck) vyrábíme u nás v...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová kýta s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazená,...
BALENÍ 1 kg
Vepřová játra prémiové kvality z přeštického černostrakatého prasete. Játra jsou největším vnitřním orgánem a centrálním orgánem látkové výměny. Tato...
Taky milujete poctivý segedín? Připravte si ho pěkně od základu, v našem zvýhodněném setu najdete vše, co potřebujete pro skvělý výsledek – do krabice jsme poskládali 0,6...
65783
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.