BALENÍ 1 KS (CCA 200 - 500 g )
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete...
1 KACHNA O VELIKOSTI ASI 2.8 kg
Domácí kachna od Tůmových z Chelčic. Každá kachna roste asi 45 dní pouze ve výběhu a ve stájích pod střechou a váží přibližně 2,8...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Hovězí veverka je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé ve vakuu minimálně 22 dní.
Veverka...
BALENÍ 1 KG
Naše jehněčí je plemene Romney Marsh z rodinné ekofarmy Rudimov z Valašska . Doporučujeme péct vcelku na kosti, ovoněné bylinkami a česnekem. Nejlepší je s...
Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto játrovou paštiku vznikla v řeznictví Naše maso.
Játrová paštika z Naše maso je vyrobena z kvalitního vepřového masa a jater, které...
BALENÍ 1 kg
Telecí kýta z mléčných telat. Odleželé minimálně 5 dní.
Maso je v kuchyňské úpravě na první blánu. Telecí kýta je velmi libové maso s jemným...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g )
Maso na hamburger prémiové kvality z plemene skotu wagyu chovaného v České republice
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko) a gyu...
Hmotnost: 500g
počet porcí: 2
Receptura na tuto pečeni s rajskou vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Přidejte 200ml vody a ohřejte v kastrůlku na mírném ohni.
...
BALENÍ 1 KG
Maso pochází z rodinné farmy Zelenkovi, která se již 30 let specializuje se na odchov a výkrm krůt, jejich zpracování a prodej krůtího a kuřecího masa.
Připravit, rozpálit, grilujeme! Užijte si s rodinou nebo kamarády pořádnou masovou baštu. V balení najdete to nejlepší z českého hovězího i přeštíka v olivovém oleji s bylinkami...
BALENÍ 0,3kg
Kotleta hřebínek z mléčných telat. Odleželé minimálně 5 dní.
Kotleta je maso z telecího hřbetu, které se nachází mezi krkem a kýtou. Tvoří ji po celé délce půlka...
BALENÍ 1 KG
Naše jehněčí je plemene Romney Marsh z rodinné ekofarmy Rudimov z Valašska . Doporučujeme péct vcelku na kosti, ovoněné bylinkami a česnekem. Nejlepší je s...
BALENÍ CCA 0,5 kg
Vyvázaný a okořeněný vepřový bok je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazený,...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS)
Jemně nasolené jehněčí maso se namele na středně hrubo a naplní se do skopových střívek. Poté se ručně přetáčí na jednotlivé klobásky. Jde o masný...
BALENÍ 0,2kg
Telecí kolínko (zadní kližka s kostí - osso buco) z mléčných telat. Odleželé minimálně 5 dní.
Kolínko je správně od kloubů zaříznuté. Tvoří ho zadní kližka...
BALENÍ 1 kg
Nízké žebro bez kosti / Short Plate (Boneless) z jalovic a volů z českých chovů. Odleželé minimálně 5 dní.
Nízké žebro bez kosti (short plate) nazýváme...
BALENÍ 500 g
Oháňka / Oxtail z jalovic a volů z českých chovů. Odleželé minimálně 5 dní.
Hovězí oháňka je ocas dobytka tvořený řadou krátkých obratlů obalených silnou...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vepřová pavučinka z masa přeštických černostrakatých prasat. Odleželá minimálně 4 dny.
Plátek pánevní neboli pavučinka...
PORCUJEME PO 200 g
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko)...
PORCUJEME PO 200 g .
Jemné, tukem prorostlé maso určené k přípravě šťavnatého steaku pochází z farmy Krontorádových ze Sloupnice. Wagyu maso se vyznačuje...
BALENÍ CCA 1 kg
Vyvázaná a okořeněná vepřová kýta s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa...
Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto perigordskou omáčku vznikla v restauraci Čestr.
Omáčka je nezbytným doplňkem k masu, který dodává pokrmům plnou chuť a vůni. V Naše...
PORCUJEME PO 200 g
Nízká roštěná bez kosti na steaky prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov...
BALENÍ 1 KG
Naše jehněčí je plemene Romney Marsh z rodinné ekofarmy Rudimov z Valašska . Doporučujeme péct vcelku, ovoněné bylinkami a česnekem. Nejlepší je s bramborovým...
Hmotnost/ kus : 160g
Receptura na tuto pepřovou omáčku vznikla v restauraci U Kalendů.
Počet porcí/ks: 4
Pepřová omáčka od Naše maso je skvělým doplňkem k hovězímu masu,...