BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová kýta s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazená,...
BALENÍ 0,5 kg
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a dietní vaření. Telecí plec je skvělá na pomalé...
BALENÍ CCA 1,5 kg .
Vyvázaná a okořeněná hovězí plec s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem....
PORCUJEME PO 0,5kg S ODCHYLKOU 10 %.
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a dietní vaření. Telecí...
Receptura na toto kuře na paprice vznikla v restauraci Lokál.
Příprava: Ohřejte v kastrůlku na mírném ohni a servírujte s uvařenými těstovinami nebo rýží....
BALENÍ 0,5kg
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a pro dietní vaření. Pečeně je ideální na šťavnatý jemný...
BALENÍ 1 kg
Vepřová játra prémiové kvality z přeštického černostrakatého prasete. Játra jsou největším vnitřním orgánem a centrálním orgánem látkové výměny. Tato...
Ideální dárek, ve kterém najdete vše pro přípravu prvotřídního steaku:
Vysoký roštěnec s kostí neboli Ribeye – král všech steaků proslulý svou křehkostí, šťavnatostí,...
Hmotnost/ kus : 360g
Receptura na tento Luncheon meat vznikla v řeznictví Naše maso.
Příprava: Nakrájejte a opečte na pánvi nebo servírujte za studena s chlebem.
Kdyby existovalo mistrovství v dělání řízků, s naším setem ho zaručeně vyhrajete! Těšit se můžete na pořádnou várku vepřové kýty, vepřového sádla, strouhanky, vajec a...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou.
...
BALENÍ 0,5kg
Maso pochází z telat krmených pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a pro dietní vaření. Ideální na pomalé pečení nebo...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
Taky milujete poctivý segedín? Připravte si ho pěkně od základu, v našem zvýhodněném setu najdete vše, co potřebujete pro skvělý výsledek – do krabice jsme poskládali 0,6...