Připravit, rozpálit, grilujeme! Užijte si s rodinou nebo kamarády pořádnou masovou baštu. V balení najdete to nejlepší z českého hovězího i přeštíka v olivovém oleji s bylinkami...
Ideální dárek, ve kterém najdete vše pro přípravu prvotřídního steaku:
Vysoký roštěnec s kostí neboli Ribeye – král všech steaků proslulý svou křehkostí, šťavnatostí,...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
BALENÍ 200g plátky
Strip Loin Steak / Nízký roštěnec steak z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
BALENÍ 200g steak
Rib Eye Steak / Vysoký roštěnec bez kosti steak z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným mramorováním...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
BALENÍ 200g plátky
Chuck Roll / krk - podplečí z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Výjimečná partie wagyu s velmi...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
BALENÍ 200g plátky
Steakové plátky z japonského wagyu Tottori Torikai kvality A5. Vyzrálé ve vakuu minimálně 14 dní. Vyjímečná partie wagyu s velmi výrazným...
BALENÍ 200g plátky
Japonské Wagyu Tottori. Jeho chuť je máslovější, plnější a má měkčí strukturu. To všechno díky hustému mramorování, které je jeho...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Vysoká roštěná s kostí / Ribeye (Bone in) z jalovic a volů z českých chovů ve stupni mramorování PREMIUM. Stařená minimálně 45 dní.
Roštěná...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %
Nízká roštěná se svíčkovou / T-bone steak z jalovic a volů z českých chovů. Stařená minimálně 45 dní.
Nízký roštěnec se...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Stařené 50 dní, ve stupni mramorování...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Stařená vysoká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vysoká roštěná neboli vysoký roštěnec (ribeye...
BALENÍ 1 kg
Květová špička / Top Sirloin Cap (Picanha) z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní
Květová špička (tafelspitz, top sirloin cap,...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
LÁHEV 0,5 L
Unikátní gin, který vás překvapí plnou masovou chutí a příjemnou štiplavostí. Garage 22 každý rok přichází s novou chuťovou variací - letošní limitka je obohacena o...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g )
Maso na hamburger prémiové kvality z plemene skotu wagyu chovaného v České republice
Wagyu je složenina ze slov wa (Japonsko) a gyu...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Steakové maso prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov wa...
PORCUJEME PŘIBLIŽNĚ PO 200 g
Vysoká roštěná bez kosti na steaky prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je...
BALENÍ 1 kg
Krkovice bez kosti a kůže / Pork Shoulder, Collar Butt (Neck), Boneless z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Krkovici bez kosti...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g )
Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril.
Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...
PORCUJEME PO 200 g
Nízká roštěná bez kosti na steaky prémiové kvality z jalovic a volů wagyu chovaného v České republice. Vyzrálé 21 dní.
Wagyu je složenina ze slov...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g )
Vytvarovaná porce na hamburger z jehněčího masa , kterou můžete hodit na gril.
Maso pochází z plemene Dorper a my jsme ho nechali...