PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 8 dní
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího
Svíčková...
V BALÍČKU JSOU DVĚ PRSA S KŮŽÍ. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ ASI 0,8 KG
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez...
BALENÍ 200 g
Už namíchaný lahodný tatarák z hovězího zadního, ochucený hořčicí, okurkou a najemno nakrájenou cibulí.
Podáváme se dvěma krajíci chleba a stroužkem...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g )
Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril.
Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal krásně...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Kotleta s kostí steak (Pork Loin chop) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Kotleta z přeštíka se dá připravit...
BALENÍ 1 KS , váží přibližně 200g
S láskou naklepaný plátek libového zadního z českého hovězího, naplněný, zarolovaný a úhledně zavázaný. Připravený k pečení.
V BALÍČKU JSOU DVĚ STEHNA. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ KOLEM 0,7 kg .
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez...
CELÁ PANENKA MÁ PŘIBLIŽNĚ 300G
Panenka (Pork Tenderloin, Side Muscle Off) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Vepřová panenka známá jako...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Malý ořech / Top Sirloin Butt (Semi Center-Cut) z býků z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Malý ořech (malá květová...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS)
Čerstvá vepřová klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Naše čerstvá salsiccia z přeštíka je varianta z vepřového masa...
BALENÍ 1 kg
Krkovice bez kosti a kůže / Pork Shoulder, Collar Butt (Neck), Boneless z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Krkovici bez kosti...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Hovězí pupek bryndáček je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího...
BALENÍ 1 kg
Kosti morkové / Bone Marrow z jalovic a volů z českých chovů. Morkové kosti vznikají odříznutím kloubních hlavic dlouhých kostí - pažní, kosti předloktí,...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS)
Čerstvá hovězí klobása prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Naše čerstvá salsiccia je varianta z hovězího masa (krk, žebro,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Pupek zrcátko / Flank z býků z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Zrcátko (flank) je nízký oválný plochý sval ze...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Steakové podplečí / Under Blade z jalovic a volů z českých chovů. Podplečí (ve starém řeznickém...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vysoká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Vysoká roštěná neboli vysoký...
JEDNO KUŘE VELIKOSTI KOLEM 2 kg
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a antibiotik ...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %
Nízká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ). Chcete li ji vcelku, napište nám to do poznámky v objednávce.
Uzená krkovice prémiové kvality z přeštických černostrakatých prasat...
BALENÍ 0,8 kg - 1 kg
Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený,...
BALENÍ 1 kg
Zadní maso prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Hovězí zadní je v Čechách běžné označení libových nebo mírně prorostlých...
BALENÍ 120 g
Přeštické škvarky v Našem mase děláme několikrát do týdne, proto jsou stále čerstvé. Praktický kelímek , opakovaně otvíratelný , je udrží na místě...
BALENÍ 1 kg
Hovězí karabáček prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Karabáček (heel of round) je méně známý kus masa nacházející se...
BALENÍ 1 kg
Hovězí kližka prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Kližka (shank) je známá partie z přední a zadní nohy skotu. Tento...
BALENÍ 1 kg
Kýta bez kosti a kůže (Pork Leg, Boneless, Skinless) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Kýta bez kosti je maso ze zadní nohy –...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Hovězí holubička je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Holubička (tri-tip, maminha) nebo také...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Pečeně bez kosti a kůže (Pork Loin, Center-Cut, Boneless, Belly Strap On) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená kulatá plec prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Sušenou kulatou plec (bresaola) vyrábíme u nás v Amase podle receptury...
BALENÍ 1 kg
Velký ořech / Sirloin Tip, Knuckle (Peeled) z jalovic a volů z českých chovů. Vyzrálé ve vakuu minimálně 23 dní.
Velký kus masa ideální na pečení...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Stařená vysoká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vysoká roštěná neboli vysoký roštěnec (ribeye...