PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 8 dní.
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího
Svíčková...
V BALÍČKU JSOU DVĚ PRSA S KŮŽÍ. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ ASI 0,8 KG.
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez...
BALENÍ 200 g
Už namíchaný lahodný tatarák z hovězího zadního, ochucený hořčicí, okurkou a najemno nakrájenou cibulí.
Podáváme se dvěma krajíci chleba a stroužkem...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Maso na burger z Naše maso je ideální volbou pro všechny, kdo chtějí připravit šťavnatý a chutný hamburger doma. Nabízíme kvalitní hovězí...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.
Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první – vypečené sádlo bude krásně křupat!
Pokud...
BALENÍ 1 KS , váží přibližně 200g
S láskou naklepaný plátek libového zadního z českého hovězího, naplněný, zarolovaný a úhledně zavázaný. Připravený k pečení.
V BALÍČKU JSOU DVĚ STEHNA. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ KOLEM 0,7 kg .
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Říká se mu srdce kýty. Je to totiž její nejkřehčí a nejšťavnatější část.
Po svíčkové je to sval s...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Čerstvá vepřová klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Naše čerstvá salsiccia z přeštíka je varianta z...
BALENÍ 1 kg .
Týden odleželá krkovička z přeštíka, šťavnatá a křehká.
Je prorostlá, a tak zaručuje úspěch i grilařům začátečníkům.
Krájejte na silnější plátky. A žádné...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Hovězí pupek bryndáček je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Čerstvá hovězí klobása prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Naše čerstvá salsiccia je varianta z hovězího masa (krk,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Hledáte šťavnatý steak pro holky i pro kluky? Pak zrcátko je právě pro vás!
Je to oválný...
BALENÍ 1 kg .
Kosti morkové / Bone Marrow z jalovic a volů z českých chovů. Morkové kosti vznikají odříznutím kloubních hlavic dlouhých kostí - pažní, kosti předloktí,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Steakové podplečí / Under Blade z jalovic a volů z českých chovů. Podplečí (ve starém...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vysoká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Vysoká roštěná neboli vysoký...
JEDNO KUŘE VELIKOSTI KOLEM 2 kg .
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a antibiotik ...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Nízká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ). Chcete li ji vcelku, napište nám to do poznámky v objednávce.
Uzená krkovice prémiové kvality z přeštických černostrakatých prasat...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence nakrájený s...
BALENÍ 1 kg
Zadní maso prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Hovězí zadní je v Čechách běžné označení libových nebo mírně prorostlých...
BALENÍ 1 kg
Hovězí karabáček prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Karabáček (heel of round) je méně známý kus masa nacházející se...
BALENÍ 1 kg
Hovězí kližka prémiové kvality z jalovic a volů českého hovězího. Odleželé 8 dní.
Kližka (shank) je známá partie z přední a zadní nohy skotu. Tento...
PORCUJEME PO 200 g . S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí holubička je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Holubička (tri-tip, maminha) nebo také...
BALENÍ 1 kg .
Maso na řízky z Naše maso je pečlivě vybírané, aby bylo vždy šťavnaté a měkké. Nejčastěji se na řízky používá vepřová pečeně, která se ideálně hodí díky...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hodí se na grilování. Ideální je pozvolna grilovaná dokřupava. Maso je jemné, má vyšší tukové krytí, které při grilování maso...
BALENÍ 100G, DODÁVÁME KRÁJENÉ
Sušená kulatá plec prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Sušenou kulatou plec (bresaola) vyrábíme u nás v Amase podle receptury...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Stařená vysoká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vysoká roštěná neboli vysoký roštěnec (ribeye...
BALENÍ 1 kg .
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte maso,...