Vinná klobása . K DOSTÁNÍ KAŽDÝ ČTVRTEK A PÁTEK.

310 Kč 310 Kč / 1 kg
Skladem (188 kg)

BALENÍ 1 kg .


Vinná klobása je tradiční součástí vánočního menu. Její stočený tvar má připomínat slunce, je tedy oslavou slunovratu. „Pekaři mají na Vánoce vánočku, my řezníci zase vinnou klobásu. Už od devatenáctého století existují desítky receptů. V Našem mase ji děláme z kombinace tučného a libového vepřového masa, bílého vína, plnotučného mléka a žemle. Směsí pak plníme skopová střívka,“ vysvětluje František Kšána. 


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C.


 

Masný polotovar.
Složení: vepřové maso 41 %, hovězí maso 24 %, dusitanová solicí směs(99,5% kuchyňská sůl, 0,5% dusitan sodný), HOUSKA (LEPEK), BÍLÉ VÍNO (OXID SIŘIČITÝ), MLÉKO PLNOTUČNÉ, voda, černý pepř, muškátový květ a ořech, citronová kůra, hřebíček, přírodní obal skopové střívko. Vyrobeno z masa českého strakatého skotu a přeštických černostrakatých prasat.

 

 


Výživové údaje na 100 g Energie 1146 kJ / 271 kcal Tuky 25 g z toho nasycené mastné kyseliny 11 g Sacharidy 0,5 g z toho cukry 0,1 g Bílkoviny 11 g Sůl 1,3 g Určeno k tepelnému opracování. 

Doplňkové parametry

Kategorie: NAŠE UZENINY
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: