Vinná klobása - K DOSTÁNÍ KAŽDÝ ČTVRTEK A OD 17/12 DO 23/12

140 Kč 280 Kč / 1 kg
Skladem (42 ks)

BALENÍ 500 g .


Vinná klobása je tradiční součástí vánočního menu. Její stočený tvar má připomínat slunce, je tedy oslavou slunovratu. „Pekaři mají na Vánoce vánočku, my řezníci zase vinnou klobásu. Už od devatenáctého století existují desítky receptů. V Našem mase ji děláme z kombinace tučného a libového vepřového masa, bílého vína, plnotučného mléka a žemle. Směsí pak plníme skopová střívka,“ vysvětluje František Kšána. 


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +1 do +4 °C.


Tepelně neopracovaný masný polotovar, nutno tepelně upravit.
vepřové maso 50 %, hovězí maso 20 %, dusitanová solicí směs, ŽEMLE, MLÉKO, bílé VÍNO muškát moravský, bílý pepř, muškátový ořech a květ, citronová kůra, hřebíček, skopové střívko.
Vyrobeno z masa českého strakatého skotu
a přeštického černostrakatého prasete.

Výživové údaje na 100 g
Energie 1265 kJ / 305 kcal
Tuky 24 g
z toho nasycené mastné kyseliny 9.8 g
Sacharidy 7.6 g
z toho cukry 0.5 g
Bílkoviny 13 g
Sůl 1.5 g


 


 

Doplňkové parametry

Kategorie: NAŠE UZENINY
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: