PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 8 dní
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího
Svíčková...
V BALÍČKU JSOU DVĚ PRSA S KŮŽÍ. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ ASI 0,8 KG
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez...
BALENÍ 1 kg
Vinná klobása prémiové kvality z masa jalovic a volů českého strakatého skotu a přeštických černostrakatých prasat
Naše vinná klobása je směs vepřového a...
BALENÍ 200 g
Už namíchaný lahodný tatarák z hovězího zadního, ochucený hořčicí, okurkou a najemno nakrájenou cibulí.
Podáváme se dvěma krajíci chleba a stroužkem...
10 VAJEC V BALENÍ
Vejce pochází z rodinné farmy. Slepice jsou zde chovány v hale na podestýlce, kde se volně pohybují. Chov je plně přizpůsoben přirozeným potřebám slepic....
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %
Kotleta s kostí steak (Pork Loin chop) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Kotleta z přeštíka se dá připravit...
BALENÍ 1 KS , váží přibližně 200g
S láskou naklepaný plátek libového zadního z českého hovězího, naplněný, zarolovaný a úhledně zavázaný. Připravený k pečení.
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ)
Pražská šunka prémiové kvality z přeštického černostrakatého prasete
Pražskou šunku nejvyšší jakosti vyrábíme podle původní české receptury z...
V BALÍČKU JSOU DVĚ STEHNA. JEDEN BALÍČEK VÁŽÍ KOLEM 0,7 kg .
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ)
Anglická slanina prémiové kvality z českého vepřového masa
Anglická slanina patří k nejoblíbenějším českým uzenářským výrobkům. Skutečně...
CELÁ PANENKA MÁ PŘIBLIŽNĚ 300G
Panenka (Pork Tenderloin, Side Muscle Off) z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Vepřová panenka známá jako...
BALENÍ 1 kg
Krkovice bez kosti a kůže / Pork Shoulder, Collar Butt (Neck), Boneless z přeštického černostrakatého prasete. Odvěšené minimálně 4 dny.
Krkovici bez kosti...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ)
Pastrami prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího
Hovězí pastrami vyrábíme u nás v Amase podle vlastního receptu, ze kterého...
BALENÍ 1 kg
Kosti morkové / Bone Marrow z jalovic a volů z českých chovů. Morkové kosti vznikají odříznutím kloubních hlavic dlouhých kostí - pažní, kosti předloktí,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %
Vyzrálé ve vakuu minimálně 25 dní.
Steakové podplečí / Under Blade z jalovic a volů z českých chovů. Podplečí (ve starém řeznickém...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vysoká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Vysoká roštěná neboli vysoký...
BALENÍ 200 g (CCA 2 KS)
Trvanlivá fermentovaná klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Valkovská papriková klobása je rodinný recept Valkovských,...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ). Chcete li ho vcelku, napište nám to do poznámky v objednávce.
Gothajský salám prémiové kvality z masa českého strakatého...
BALENÍ 250 g ( PRODÁVÁME KRÁJENÉ )
Dušená šunka prémiové kvality z českého vepřového masa
Dušenou šunku nejvyšší jakosti vyrábíme podle vlastní receptury. Dobře vychlazené...
JEDNO KUŘE VELIKOSTI KOLEM 2 kg
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a antibiotik ...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %
Nízká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého hovězího. Vyzrálé 32 dní.
Nízká roštěná neboli nízký...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (má kolem 800g), napište nám to do poznámky v objednávce.
"Uherák od Picků" je jediný...
10 VAJEC V BALENÍ
Vejce pochází z malé farmy Bezděkov u Klatov. Zde slepičky chovají ve venkovním výběhu, kde si žijí svým pohodovým životem jako u našich babiček na venkově....
BALENÍ 150 g (PRODÁVÁME KRÁJENÝ). Chcete li ho vcelku nebo celou šišku (váží kolem 370 g), napište nám to do poznámky v objednávce.
Lovecký salám prémiové kvality...
BALENÍ 600 g (CCA 4 KS)
Klobása prémiové kvality z masa českého strakatého skotu a přeštických černostrakatých prasat.
Přinášíme vám typickou českou klobásu, připravenou...
BALENÍ 160 g
Omáčka demi glace je klasická francouzská omáčka, která se skvěle hodí k masům a dodává jim bohatou a hlubokou chuť. V nabídce Naše maso doporučujeme tuto...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME KRÁJENÉ). Chcete li ji vcelku, napište nám to do poznámky v objednávce.
Uzená krkovice prémiové kvality z přeštických černostrakatých prasat...
BALENÍ 600 g (CCA 4 KS)
Hovězí klobása prémiové kvality z masa jalovic a volů českého hovězího.
Pikantní hovězí klobása je vyrobená podle našeho receptu pouze z hovězího masa,...
BALENÍ 250 g (PRODÁVÁME VCELKU)
Uzený špek s kůží vyrobený ze sádla přeštického černostrakatého prasete
Uzený špek (slanina), stejné jako jiná uzená masa, patří mezi tradiční...