1 KS CCA 10 kg
Pražská šunka prémiové kvality z přeštického černostrakatého prasete
Pražskou šunku nejvyšší jakosti vyrábíme podle původní české receptury z třicátých...
Ideální dárek, ve kterém najdete vše pro přípravu prvotřídního steaku:
Vysoký roštěnec s kostí neboli Ribeye – král všech steaků proslulý svou křehkostí, šťavnatostí,...
Žádná dobrá historka nezačíná tím, že někdo jedl salát... Na Večeři od řezníka naštěstí příliš salátu nebude! Během necelých dvou hodin si dopřejte několikachodovou...
Chutný vánoční dárek v dřevěné krabičce.
Do vánoční dárkové krabice jsme naskládali Rajskou z Lokálu, Kuře na paprice z Lokálu, Vepřovou pečeni a játrovou paštiku z...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou.
...
BALENÍ 1 kg
Maso z telete, které je krmeno pouze mlékem. Maso má nepatrný obsah tuku, je ideální pro děti a pro dietní vaření. Z kýty uděláte ten pravý Vídeňský...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Stařená vysoká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vysoká roštěná neboli vysoký roštěnec...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná...
BALENÍ 1 kg
Znáte picanhu? Jemné maso, které má grády!
Květová špička má výrazné tukové krytí, vysoké až centimetr. Jeho jemná chuť se v puse krásně rozplyne....
LÁHEV 0,5 L.
Archivní destilát Žufánek stařený v dubovém sudu. Jedná se speciálním způsobem připravený ovocný destilát z hrušek odrůdy Williams, který ...
LÁHEV 0,5 L.
NAVRÁTILOVA SLIVOVICA pochází ze Zlína z rodinné pálenice, která je v provozu od roku 1922. Již pátá generace synů a jejich rodiny pálí švestky v původní...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a naložený velký ořech na roastbeef je určený k tepelné úpravě. Maso z velkého ořechu má pevnější vlákno. Čerstvě upečený, tence nakrájený s...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová pečeně s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazená,...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaná a okořeněná vepřová kýta s bylinkami je určená na pomalé pečení. Čerstvě upečená s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazená,...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a okořeněný hovězí krk s bylinkami je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazený,...
BALENÍ 1 kg .
Týden odleželá krkovička z přeštíka, šťavnatá a křehká.
Je prorostlá, a tak zaručuje úspěch i grilařům začátečníkům.
Krájejte na silnější plátky. A žádné...
BALENÍ 1 kg .
Stejně jako hovězí se rozděluje na více šálů. Maso z kýty je libové s lehkým tukovým krytím. Velmi dobré maso na pečení. Výborné na přípravu libových,...
BALENÍ 1 kg
Loupaná plec prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Loupaná plec (top blade) je umístěna uprostřed lopatky, mezi...
BALENÍ 1,5 kg
Kulatá plec prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Kulatá plec (chuck tender) je jeden ze svalů plece na lopatce a v...
BALENÍ CCA 1 kg .
Vyvázaný a okořeněný vepřový bok s česnekem je určený na pomalé pečení. Čerstvě upečený s bramborem a zeleninovým salátem je skvělým obědem. Vychlazený,...
BALENÍ 1 kg .
Vepřová plec má všestranné využití. Z kusu plece s lopatkou si můžete ugrilovat perfektní steak. Z ramínka neboli paže zvířete pak získáte maso,...
JEDNO KUŘE VELIKOSTI KOLEM 2 kg .
Kuře z farmy Rašovice je spokojené kuřátko a na jeho mase je to znát. V komfortním prostředí bez stresu a antibiotik rostou až 70 dnů,...
BALENÍ 1 kg
Hovězí hrudí bez kosti prémiové kvality z jalovic a volů českého strakatého skotu. Odleželé 8 dní.
Hrudí (brisket) je ploché, kolagenem jemně prorostlé...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu.
Svíčková (tenderloin, filet mignon) je...
BALENÍ 250g. DODÁVÁME KRÁJENÉ .
Upečený roastbeef z velkého ořechu pro vás tence nakrájíme. Dejte si ho bramborem a zeleninou na skvělý oběd, nebo ho použijte do...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vysoká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vyzrálé 32 dní.
Vysoká roštěná neboli...