Bok rolovaný - Přeštík sušený vzduchem

108 Kč
Skladem (100 balení)

BALENÍ 100 G. DODÁVÁME KRÁJENÉ. 


Vepřový bok se nakládá do mořské soli a směsi koření s převahou česneku a tymiánu. Nasolení trvá tři týdny, sušení pak tři až osm měsíců. Výsledkem je kořeněná a zároveň jemná uzenina. Znalci ocení samotný bok se sklenkou vína, kuchaři ho zužitkují při přípravě těstovin, omáček, zapečených a vaječných jídel, salátů i sendvičů. V Italii byste ochutnali podobnou delikatesu - bůčkovou roládu pancetta arrotolata. 

Před konzumací nechejte na temperovat při pokojové teplotě.


 

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Po otevření obalu ihned spotřebujte. Skladujte od +8 do +15 °C.


 


Fermentovaný trvanlivý masný výrobek
Složení: vepřový bok bez kosti, mořská sůl,  třtinový cukr, černý pepř, tymián, jalovec, česnek, bobkový list, BÍLÉ VÍNO. 
Na 100g výrobku bylo použito 130g masa.
Vyrobeno z masa Přeštických vepřů.
Výrobek bez lepku. 
 
Výživové údaje na 100 g
Energie 2432 kJ / 601 kcal
Tuky 58,19 g
z toho nasycené mastné kyseliny 23,63 g
Sacharidy 0.6 g
z toho cukry 0,6 g
Bílkoviny 14,3 g
Sůl 4,3 g

 


 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: