Čerstvý křupavý chleba ( 0,78 kg ) z kvalitní mouky v BIO kvalitě od pekařů z vyhlášené pekárny Eska. Je ručně vyráběný z třístupňového kvasu, žitné a pšeničné mouky, brambor,...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí svíčková je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu.
Svíčková (tenderloin, filet mignon) je...
BALENÍ 500 g (CCA 5 KS)
Špekáčky prémiové kvality z masa českého strakatého skotu a přeštických černostrakatých prasat.
Špekáčky vyrábíme u nás v Amase podle prvorepublikové...
V BALENÍ JSOU 4 KS (1 KS CCA 180 g ).
Vytvarovaná porce na hamburger, kterou můžete rovnou hodit na gril.
Připravujeme ho z libového i tučnějšího masa tak, aby zůstal...
PORCUJEME PO 250 g S ODCHYLKOU 10 %.
Kotleta z přeštíka je pokryta vrstvou tuku. Tu nařízněte do mřížky a grilujte jako první – vypečené sádlo bude krásně křupat!
Pokud...
BALENÍ 0,5 kg (CCA 6 KS).
Čerstvá vepřová klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Naše čerstvá salsiccia z přeštíka je varianta z...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Vysoká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vyzrálé 32 dní.
Vysoká roštěná neboli...
BALENÍ 500 g (CCA 5 KS)
Hovězí vuřty prémiové kvality z masa jalovic a volů českého strakatého skotu
Hovězí vuřt vyrábíme u nás v Amase podle prvorepublikové receptury z masa...
PORCUJEME PO 300 g S ODCHYLKOU 10 %.
Nízká roštěná je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vyzrálé 32 dní.
Nízká roštěná neboli...
BALENÍ 600 g (CCA 4 KS)
Klobása prémiové kvality z masa českého strakatého skotu a přeštických černostrakatých prasat.
Přinášíme vám typickou českou klobásu, připravenou...
BALENÍ 600 g (CCA 4 KS).
Hovězí klobása prémiové kvality z masa jalovic a volů českého strakatého skotu.
Pikantní hovězí klobása je vyrobená podle našeho receptu pouze z...
BALENÍ 500 g (CCA 12 KS).
Grilovací klobása prémiové kvality z masa přeštického černostrakatého prasete
Grilovací klobásu vyrábíme u nás v Amase podle našeho...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí váleček z velkého ořechu je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vyzrálé 32 dní.
Typické...
PORCUJEME PO 200 g S ODCHYLKOU 10 %.
Jeden ze svalů krku navazujících na středový sval vysokého roštěnce. Postupně se zužuje a v prvních dvou třetinách je velmi jemný a...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Stařená nízká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Stařené 50 dní.
Nízká roštěná...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10 %.
Hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou.
...
BALENÍ 600 g (CCA 4 KS).
Klobása prémiové kvality z masa přeštických černostrakatých prasat.
Naše ostravská klobása je šťavnatá uzená klobása vyrobena podle receptury...
Hutný kváskový chleba s křupavou kůrkou bude skvělým společníkem k našim uzeninám, paštice i pečínce. V řemeslné pekárně propojené s restaurací U Kalenů pečou každý den čerstvý...
Nadýchaný a lehce nasládlý tousťák z řemeslné pekárny U Kalendů, který neobsahuje nic umělého , jen potivé ingredience. Stvoříte z něj božské sendviče - my ho rádi vrchovatě...
PORCUJEME PO 600 g S ODCHYLKOU 10%
Stařená vysoká roštěná s kostí je prémiové steakové maso z jalovic a volů českého strakatého skotu. Vysoká roštěná neboli vysoký roštěnec...
01988
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.